Yes it's wedding time!

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Graag help ik jullie om deze dag compleet

te maken met prachtige beelden van bijzondere momenten die jullie voor altijd zullen koesteren.

 

Als fotograaf probeer ik met mijn beelden de pure en spontane momenten te vangen. Tijdens de bruiloft volg ik jullie en jullie dierbaren om jullie heen. Ik probeer de kleine momentjes te vangen die jullie soms ontgaan op deze bijzondere dag. Dit leg ik op een documentaire-achtige wijze vast. Als fotograaf probeer ik onzichtbaar en vooral geen storende factor te zijn in de omgeving. Ik probeer altijd een ontspannen en ongedwongen sfeer te creëren voor de camera waarbij jullie je op je gemak voelen. Om een indruk te krijgen van mijn werkwijze en fotografie stijl kun je hieronder een aantal fotogallerijen bekijken. Als jullie dit aanspreekt kom ik graag een keer langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

In deze COVID-19 periode is alles erg onzeker op het gebied van trouwerijen.

Kunnen we wel met het gewenste aantal personen zijn? Kunnen we feesten? Kunnen we onze datum behouden? En ga zo maar door. In deze onzekere periode beweeg ik als fotograaf met jullie mee. Aarzel daarom niet om toch vast een plekje te reserveren. Als het achteraf toch niet lukt op deze datum kunnen jullie dit kosteloos annuleren of verzetten.

Bij het boeken van een bruidsreportage krijg je een extra optie: 30% korting op een loveshoot!

Op deze manier leren we elkaar beter kennen en krijgen jullie een gevoel bij hoe een fotoshoot verloopt. Niet iedereen staat graag voor de camera, maar zo kunnen jullie wennen aan het idee en merken dat ik houd van een ontspannen en ongedwongen sfeer.