top of page
JF-1-57.jpg
JF-1-56.jpg

YesIT'S WEDDING TIME

Van harte gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Graag help ik jullie om deze dag compleet te maken met prachtige beelden van bijzondere momenten die jullie voor altijd zullen koesteren.

 

Als fotograaf probeer ik met mijn beelden de pure en spontane momenten te vangen. Tijdens de bruiloft volg ik jullie en jullie dierbaren om jullie heen. Ik probeer de kleine momentjes te vangen die jullie soms ontgaan op deze bijzondere dag. Dit leg ik op een documentaire-achtige wijze vast. Als fotograaf probeer ik onzichtbaar en vooral geen storende factor te zijn in de omgeving. Ik probeer altijd een ontspannen en ongedwongen sfeer te creëren voor de camera waarbij jullie je op je gemak voelen. Om een indruk te krijgen van mijn werk en stijl kun je hieronder een aantal trouwalbums bekijken. Mochten jullie hiervan enthousiast worden neem dan contact met me op en laten we kennismaken! 

Bij het boeken van een bruidsreportage krijg je een extra optie: 30% korting op een loveshoot!

Op deze manier leren we elkaar beter kennen en krijgen jullie een gevoel bij hoe een fotoshoot verloopt. Niet iedereen staat graag voor de camera, maar zo kunnen jullie wennen aan het idee en merken dat ik houd van een ontspannen en ongedwongen sfeer.

"Tijdens de newbornshoot van onze dochter leerden we Janne, op advies van veel vrienden, kennen. We hadden meteen een klik met haar. Vandaar dat we ook geen seconde hebben getwijfeld over haar aanwezigheid op onze bruiloft. Wat een goede keuze is dat geweest zeg! Tijdens het kennismakingsgesprek’ bleek al snel weer dat Janne helemaal in het plaatje zou gaan passen. Lekker normaal, gezellig, flexibel, erg toegankelijk en niet onbelangrijk: heel kundig in haar vak. Dat bleek gedurende de dag zelf, maar zeker ook toen we de foto’s binnenkregen. Wat een verrassing was het dat we de dag na de bruiloft al konden nagenieten met een preview van 16 foto’s! Ook de rest van de foto’s was boven verwachting. Het gaf echt precies de sfeer van onze dag weer en dankzij haar werk kunnen we ons leven lang samen nagenieten. Janne, enorm bedankt voor alles!"

Joris & Laura

LIEVE WOORDEN

bottom of page