top of page
JF-0064.jpg

ONGEDWONGEN

PERSOONLIJKE TOUCH

HiIT'S ME!

 

Mijn naam is Janne, 26 jaar oud en woon samen met mijn vriend en hond in Overloon.

Mijn liefde voor fotografie is ontstaan tijdens mijn opleiding als grafisch vormgever. Na het behalen van deze opleiding ben ik verder gaan studeren in fotografie en heb ik in 2020 mijn studie aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie afgerond. Nu ik mijn diploma’s heb behaald kan ik mij volledig richten op mijn passie voor fotografie en grafisch ontwerp.

 

Als fotograaf raak ik geïnspireerd door pure, liefdevolle mensen, de natuur, mooi daglicht en de prachtige ondergaande zon. Tijdens een fotoshoot probeer ik de spontane momenten te vangen van jullie als familie/gezin, koppel, of alleen. De sfeer tijdens een fotoshoot is daarom ongedwongen en op deze manier probeer ik jullie echte persoonlijkheid naar boven te halen en jullie comfortabel te laten voelen voor de camera. 

 

Wil je meer informatie of een fotoshoot boeken?

Klik hier en neem contact op. 
 

GRAFISCH ONTWERP

Zoek jij een ontwerp dat opvalt, net even anders is, professioneel oogt maar vooral jouw unieke identiteit uitstraalt? Dan kan ik je wellicht verder helpen. Ik zorg ervoor dat we samen tot een perfect bijpassend eindresultaat komen zodat jou identiteit met trots gepresenteerd kan worden aan klanten. Voor meer informatie en prijzen kun je vrijblijvend contact met me opnemen. 

Je kunt mij benaderen voor o.a.

+ Logo's

+ Huisstijlen

+ Geboortekaartjes

+ Trouwkaarten

+ Posters

+ Advertenties 

+ Visual Branding

Heb je andere creatieve ideeën? Leuk! 

Neem gerust contact met me op voor vragen. 

+ Neem anders vast een kijkje in mijn portfolio!

bottom of page